Haptotherapie Wijk bij Duurstede

Achterstraat 80 - 3961 BJ Wijk bij Duurstede

Wil je meer weten of een afspraak maken:

Telefonische spreekuren: elke werkdag van 10.30 - 11.00 uur.

CORONAVIRUS

Corona update 8-5-2020

Beste Lezer,

Nu de overheid de maatregelen versoepelt en de contactberoepen weer “aangepast” aan het werk mogen, kunnen we vanaf maandag 11 mei een start maken met het hervatten van ons werk in de praktijken. Daar zijn we heel blij mee. Om de gezondheid en veiligheid voor u als cliënt en voor ons als haptotherapeuten te waarborgen gaan we onze werkwijze aanpassen. De richtlijnen van het RIVM zijn daarbij het uitgangspunt. In onderstaand hygiëneprotocol leest u wat dit praktisch voor u betekent.

 

         Ons hygiëneprotocol 

  1. We passen onze werktijden aan waardoor we tussen de afspraken door tijd hebben om te ventileren en deurklinken en behandelruimte schoon te maken.
  2. We vragen u om precies op tijd te komen waardoor verblijven in de wachtkamer niet nodig is. Mocht er toch wat tijd zitten tussen binnenkomst en behandeling, dan gaan we er van uit dat u zelf rekening houdt met de 1,5 meter tussen cliënten onderling in de wachtruimte.
  3. We vragen u bij binnenkomst de handen te wassen.
  4. We geven bij ontvangst en afsluiting geen handen.
  5. We desinfecteren onze handen met een gel vooraf en na afloop van het werken aan de behandelbank.
  6. We raken alleen aan als u dat zelf ook zinvol en wenselijk vindt.
  7. We vragen u thuis te blijven wanneer u last heeft van één van deze klachten: verminderde smaak/reuk, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts. Heeft een van u huisgenoten benauwdheidsklachten of koorts? Blijf dan ook thuis. 
  8. We brengen de gereserveerde tijd niet in rekening wanneer een afspraak minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd vanwege bovengenoemde verschijnselen/klachten.
  9. Voor de zekerheid vragen we bij binnenkomst nog even naar de algehele gezondheid.
  10. We verzoeken u een groot badlaken mee te nemen om op te liggen. De afmetingen van het badlaken moeten dan wel zodanig zijn dat het hele lichaam er gemakkelijk op kan liggen. 

Met deze aanpassingen denken we verantwoord te kunnen gaan werken in deze nieuwe tijd. Komende week zullen we al onze cliënten benaderen om afspraken te gaan inplannen. 

Tot snel! We hebben er echt heel veel zin in jullie weer te kunnen ontmoeten, 

Veel warme groeten,

Lidy en Monicae

Monica en Lidy

05    Voeten Wijk bij Duurstede

20191205_130725_2

Aanmelden Routebeschrijving
Parkeren

Parkeren

parkeren

Adres
Achterstraat 80 (ingang is aan de achterzijde via Hijmanspad/Apostelpad)
3961 BJ Wijk bij Duurstede

Vanaf A12
Afslag Bunnik, richting Wijk bij Duurstede. U rijdt Wijk bij Duurstede binnen over de Zandweg. Na 530 meter rechts afslaan naar de Frankenweg. Deze gaat over in de Hordenweg. Op de Hordenweg links afslaan naar de Gansfortstraat. Aan het einde rechts afslaan naar de Zocherstraat. Aan het einde van de Zocherstraat kunt u parkeren. Wandel links door de hekjes heen en over het bruggetje ziet u de praktijk liggen. Rechts naast de rode poort hangt het bordje "Haptotherapiepraktijk”.

Vanuit zuiden
Als U de pont af rijdt gaat U richting Wijk bij Duurstede rechtsaf de dijk op, dan neemt u voor het kasteel de eerste weg links. Na een aantal drempels de eerste weg links, aan het einde van de weg naar rechts. Op de T-splitsing gaat u rechts (Hordenweg) en gelijk weer de eerste weg rechts (Gansfortstraat). Zie verder route hierboven.

Via openbaar vervoer
Vanuit Utrecht kan u het beste met buslijn 41 (2x per uur) reizen. Uitstappen bij halte "Steenstraat Centrum". Vanaf de Zandweg is het via de Singel ongeveer 3 minuten lopen naar de praktijk.